Maatregelen in verband met corona

Omdat de zorg die wij u in deze bijzondere tijd kunnen verlenen afhankelijk is van uw gezondheid, uw situatie en de algemene belangen inzake de bestrijding van het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt om u voorafgaand aan het maken van een afspraak een aantal (triage)vragen te stellen. Op basis daarvan kunnen we bepalen of u voor reguliere behandeling in aanmerking komt.

Wanneer u uit voorzorg liever niet naar de praktijk komt, kunnen we ook via beeldbellen zorg op afstand verlenen. Laat het ons weten, dan leggen we u uit hoe dit in zijn werk gaat. Zo kunnen we u adviezen en oefeningen geven zonder dat u de deur uit hoeft. Hiervoor heeft u wel een smartphone, tablet of computer nodig.

In onze praktijk hebben we uiteraard ook de benodigde voorzorgsmaatregelen genomen en we vragen u daarom vriendelijke onze instructies aldaar op te volgen. Het is in ons aller belang.

Tel. 075 – 6423955  /  info@fysiowitt.nl

Voor meer informatie over Corona verwijzen wij u naar de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

 

Neem contact met ons op

Wanneer u uw gevens hier invult en verstuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij streven er naar om binnen 24 uur antwoord op uw vraag te geven.

Mocht u een afspraak willen maken, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

0 + 2 = ?